סלט חצילים וחומוס
טעים ופיקנטי-חם או קר

8 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2 חצילים גדולים
- קופסת שימורים של חומוס בגרגרים
- חצי כוס טחינה גולמית
- 4-5 שיני שום כתושות
- מיץ מלימון שלם
- 3 כפות חומץ רגיל
- 2 כפות חומץ בלסמי
- רבע כוס שמן זית
- חופן עלי פיטרוזיליה קצוצים
- מלח, פלפל
דרך הכנה
- יש לעטוף את החצילים בנייר כסף ולאפות בתנור כ-45 דקות על חום של 200 מע', עד שהוא מתרכך.
- אחרי שהחציל מתרכך, יש לפתוח אותו ולשים בקערה את כל תוכנו הפנימי.
- לרסק במזלג חצי קופסת חומוס ואת החצי השני לשים כפי שהוא.
- להוסיף את כל שאר החוצרים קצוצים.
- לערבב היטב, לתבל ולהגיש.
הערות
בא מצויין עם לחם טוב.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל [אבי מ.] -
- התפו"א של motiat1 [motiat1] - תפו"א בשמן זית ורוזמרין
- ירקות מעורבים מוחמצים [אבי מ.] -
- עוגיות שוקולד ציפס [אורן בר] - תענוג ממכר
- עוגת תפוז [אורן בר] - עם תפוז שלם בפנים לארומה מושלמת
- קערות לחם [אבי מ.] - קערות לחם למרק או להגשת מטבלים או סלטים.
- דג סלמון ביין לבן [רגבקוק] - דגים