Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 13:58
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרחי כרובית

מטוגנים וטעימים    

מאת: lililev ::: צפיות: 4248   

פרחי כרובית
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • כרובית שטופה היטב, חתוכה לפרחים
  • מי מלח להשרייה
  • ביצה טרופה
  • פירורי זהב לציפוי
  • שומשום
  • שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. להפריד את פרחי הכרובית ולשטוף היטב
  2. להשרות כרבע שעה במי מלח
  3. לצפות בביצה, בפירורי הלחם ובשומשום
  4. לטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה קלה
  5. להוציא על נייר סופג
  6. לאכול חם וקריספי

 

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
רגבקוק (מקצוענ/ית)
אני מוסיף פלפל שחור גרוס ומלח לפירורי הלחם וחרדל דיז'ון לביצה הטרופה.
פרחי כרובית By , 2009-07-16T10:50:43+03:00 פרחי כרובית מטוגנים וטעימים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - כרובית שטופה היטב, חתוכה לפרחים מי מלח להשרייה ביצה טרופה פירורי זהב לציפוי שומשום שמן לטיגון עמוק ... Instructions: להפריד את פרחי הכרובית ולשטוף היטב להשרות כרבע שעה במי מלח לצפות בביצה, בפירורי הלחם ובשומשום לטגן בשמן חם ועמוק עד להזהבה קלה ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר