Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 01:13
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב ממולא הגירסא הצימחונית

   

מאת: mirich ::: צפיות: 3916   

כרוב ממולא הגירסא הצימחונית
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 כרוב גדול
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 כפות שמן
  • כרובית קטנה מופרדת לפרחים
  • 3 קישואים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 4 כפות אורז לא מבושל
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • 2 כוסות מים
  • כף כמון
  • כף כורכום
  • ביצה
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
גודל/סוג תבנית:
דרך הכנה
  1. חולטים את הכרוב במים רותחים ומניחים להצטנן.
  2. מכינים את המלית: מטגנים את הבצל ב-2 כפות שמן ומוסיפם את הכרובית, הקישואים, הפלפלים, העגבניות והאורז.
  3. ממיסים 1/2 כף אבקת מרק ב-3/4 כוס מים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים למלית.
  4. מבשלים על אש בינונית ומוסיפים את הכמון והכורכום, מכסים ומכבים את האש ומניחים להצטנן.
  5. מוסיפים לתערובת הקרה את הביצה ובוחשים.
  6. מניחים כף גדושה מהתערובת במרכז עלה הכרוב ומגלגלים ועורכים את העלים הממולאים בסיר.
  7. ממיסים כף אבקת מרק  ב- 1/4 1 כוסות מים, מוסיפים 2 כפות שמן ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים על הכרוב ומבשלים כ- 20 דקות על אש בינונית.
  8. מערבבים את רסק העגבניות עם 1/2 כף אבקת מרק, מוסיפים לסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-10 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
כרוב ממולא הגירסא הצימחונית By , 2009-07-11T13:06:02+03:00 כרוב ממולא הגירסא הצימחונית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 כרוב גדול 1 בצל גדול קצוץ 4 כפות שמן כרובית קטנה מופרדת לפרחים 3 קישואים גדולים חתוכים לקוביות 1 פלפל אדום חת... Instructions: חולטים את הכרוב במים רותחים ומניחים להצטנן. מכינים את המלית: מטגנים את הבצל ב-2 כפות שמן ומוסיפם את הכרובית, הקישואים, הפלפלים, העגבניות והאורז. ממיסים 1/2 כף...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר