Pesto
תפריט
ג', 13 אפר 2021, 15:56
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גריסיני

מקלות לחם    

מאת: mirich ::: צפיות: 4574   

גריסיני
9 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 שקית שמרים יבשים
  • 1/2 כוס מים חמים
  • 2/3 כוס חלב
  • 60 גר' חמאה
  • 1 כף סוכר
  • 4 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית מלח
  • 100 גר' פרג לקישוט
דרך הכנה
  1. ממיסים את השמרים במים החמים. מכסים בניילון נצמד ומשאירים עד שבלילת השמרים מתחילה להקציף.
  2. בסיר קטן מחממים את החלב, החמאה והסוכר ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
  3. בקערה שמים 1/2 3 כוסות קמח, מלח ומוסיפים את השמרים והחלב ומערבבים היטב. מוסיפים את יתרת הקמח בצורה שתצור בצק רך.
  4. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים עד שהבצק נעשה חלק וגמיש. מחלקים ל- 18 חתיכות שוות בגודל.
  5. מגללים כל חתיכת בצק לצורת מקל בעובי של עיפרון.
  6. מחממים את התנור לחום גבוה ומניחים את מקלוני הבצק, ברווח של 3 אצבעות אחד מהשני על מגשי האפיה ומכסים בניילון נצמד וממתינים 20 דקות.
  7. מברישים את מקלוני הבצק במים קרים ובוזקים את הפרג ואופים עד שמקלונים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומעבירים לקרור.
  8. מפחיתים את הטמפרטורה בתנור לחום בינוני ומחזירים את המקלונים חזרה ואופים עוד כמה דקות עד שהמקלונים מתייבשים ונעשים פריכים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
דפנה רעיון מצויין להכין עם שמן אבל מה כמות השמן? השמח לקבלת תשובה דינה ב.
גריסיני By , 2009-06-26T23:26:20+03:00 גריסיני מקלות לחם Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 9 Tags: none Ingredients: - 1 שקית שמרים יבשים 1/2 כוס מים חמים 2/3 כוס חלב 60 גר' חמאה 1 כף סוכר 4 כוסות קמח לבן 1 כפי... Instructions: ממיסים את השמרים במים החמים. מכסים בניילון נצמד ומשאירים עד שבלילת השמרים מתחילה להקציף. בסיר קטן מחממים את החלב, החמאה והסוכר ומערבבים עד שהחמאה נמסה. בקער...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר