גביניות מתוקות
בצק במילוי גבינה

36 מנות
אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים:
8
[1 מדרגים]
מרכיבים
- בצק (להשאיר במקרר ללילה)
- שנים ושלשת רבעי כוס קמח רגיל מנופה
- 1 חבילה אבקת-אפיה
- 3 שקיות סוכר-וניל
- 1 שמנת חמוצה (אפשר גם 9 אחוז)
- 1 מרגרינה בטעם חמאה.
למילוי: - את המילוי יש להשאיר במקרר ללילה
- 2 חבילות גבינה טוב-טעם.
- 1 גבינה רגילה 5 אחוז.
- 150 גרם אבקת-סוכר
- 3 שקיות סוכר-וניל וכפית תמצית-רום.
- קליפה מגורדת דק מחצי לימון צהוב.
- 2 כפות מלאות - קורנפלור.
- ניתן להוסיף גם 50 גרם צימוקים בהירים או חמוציות ששהו במים רותחים במשך 10 דקות נשטפו ונסחטו.
דרך הכנה
- לרפד את תבנית התנור בנייר אפיה.
- לרדד מהבצק 3 עלים.
- לשים שליש מהמילוי על כל עלה בשליש הראשון ולגלגל לרולדה.
- לסמן בסכין (לא לחתוך) את רוחב הגביניות הרצוי' בערך 12 גביניות בכל רולדה.
- למרוח לפני האפיה בעזרת מברשת סיליקון סירופ של 2 שקיות של סוכר-וניל שהומסו בכף מים רותחים.
- לדקור כל גבינית במרכז בקיסם עץ לשחרור אדים.
- לאפות בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהגביניות מזהיבות.
- לצנן ורק אז לחתוך עד הסוף לפי הסימנים.
- כמובן לשמור בקירור.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


6
4
ציון 8
1
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה