Pesto
תפריט
א', 20 ספט 2020, 19:42
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי קלה ומאד טעימה

   

מאת: ויטה ::: צפיות: 5726   

פשטידת ברוקולי קלה ומאד טעימה
10 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • חב' ברוקולי קפוא
  • גביע 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • גביע 250 גרם קוטג' 5%
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מלח, פלפל שחור
דרך הכנה
  1. להדליק את התנור לחום 200 מעלות
  2. לשים את הברוקולי בקערה לשפוך על זה מים רותחים.
  3. בקערה נפרדת לשים את יתר מרכיבי הפשטידה ולערבב,
  4. לשפוך את הברוקולי למסננת לחכות שכל המים ירדו, לקצוץ אותה קצת ולשים בקערה עם יתר החומרים.
  5. לערבב הכל ביחד, ולשפוך לתבנית משומנת.
  6. לאפות כ-חצי שעה עד שהפשטידה חומה בחוץ ויבשה בפנים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
שמתם לב שהמתכון לא מתאים לתמונה? יש בתמונה בסיס של בצק!!!
פשטידת ברוקולי קלה ומאד טעימה By , 2009-06-02T13:54:53+03:00 פשטידת ברוקולי קלה ומאד טעימה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - חב' ברוקולי קפוא גביע 250 גרם גבינה לבנה 5% גביע 250 גרם קוטג' 5% 3 ביצים 3 כפות פירורי לחם מלח, פלפל שחור ... Instructions: להדליק את התנור לחום 200 מעלות לשים את הברוקולי בקערה לשפוך על זה מים רותחים. בקערה נפרדת לשים את יתר מרכיבי הפשטידה ולערבב, לשפוך את הברוקולי ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר