Pesto
תפריט
ב', 20 ינו 2020, 08:38
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חטיף בריאות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 8930   

חטיף בריאות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» ממתקים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • 3 כוסות פיצפוצי אורז
  • 1 כוס שומשום לא קלוי
  • 1/2 כוס טחינה
  • 1/2 כוס דבש מוצק (אפשר להקפיא אם הוא נוזלי)
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מעט קינמון
  • אפשר מעט זנגביל
דרך הכנה
  1. לקלות את השומשום במחבת טפלון ללא שמן.
  2. לכבות את האש. לשפוך את השומשום לקערה ולהוסיף את הטחינה והדבש ולערבב היטב.
  3. להוסיף את שיבולת השועל,לערבב ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים.
  4. את התערובת שנוצרה לשפוך לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה ולהדק היטב עם היד.
  5. להכניס לפריזר ואחרי שמתקשה מעט לחתוך לריבועים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
6
אפשר להוסיף צימוקים? האם הקוואקר לא צריך להיות קלוי?
5
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
פינצית, זה כדי שהתערובת תצא מוצקה מספיק אבל אם הוא לא מוצק אז אני שמה את החטיף בפריזר
4
הי !
למה צריך שהדבש יהיה מוצק ?
3
ציון 10
הכנתי ממש נהדר מאוד מאוד טעים
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
אני שומרת בפריזר, אבל אפשר גם במקרר.
1
איך שומרים אחרי החיתוך?
חטיף בריאות By , 2009-05-31T20:43:11+03:00 חטיף בריאות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 3 כוסות שיבולת שועל 3 כוסות פיצפוצי אורז 1 כוס שומשום לא קלוי 1/2 כוס טחינה 1/2 כוס דבש מוצק (אפשר להקפיא אם הוא נוזלי) ... Instructions: לקלות את השומשום במחבת טפלון ללא שמן. לכבות את האש. לשפוך את השומשום לקערה ולהוסיף את הטחינה והדבש ולערבב היטב. להוסיף את שיבולת השועל,לערבב ולהוסיף בהדרגה את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר