Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 18:54
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה עם פירורים

עוגות    

מאת: נינה לה ::: צפיות: 5197   

* תמונה להמחשה
עוגת גבינה עם פירורים
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • לבצק
  • 3 כוסות קמח תופח
  • חצי כוס סוכר
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 100 ג"ר מחמאה
  • כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה

למילוי

  • 1  שמנת מתוקה
  • 1 פודניג וניל
  • 1 כוס חלב
  • חצי כוס סוכר
  • וחצי ק"ג גבינה לבנה 9%
דרך הכנה
  1. לערבל את המחמאה עם הסוכר +ביצה+מיץ תפוזים+תמצית וניל
  2. להוסיף את הקמח  ולערבל במהירות נמוכה(וו גיטרה)
  3.  לקמח את הידיים ולחלק  את הבצק ל-2
  4. חלק אחד לתבנית (מ"ס 26)
  5. להדק היטב לתבנית ולחורר במזלג
  6. את החלק השני לשטח בתבנית  נפרדת של התנור
  7. עד שהבצק מזהיב
  8. לצנן היטב
  9. את החלק שהשטחתם בתבנית לפורר
  10. ולהניח בצד
  11. את המילוי יש לערבל במערבל
  12. הפודניג +הסוכר+החלב והשמנת לקצף יציב
  13. להוסיף את הגבינה ולערבל ידנית בתנועות קיפול
  14. עד לקבלת קצפת חלקה ואחידה
  15. להוסיף את המילוי לבצק שבתבנית (מ"ס 26)
  16. ולצנן במקרר  ל5 שעות לפחות
  17. לפני ההגשה להוסיף את הפירורים

בהצלחה ובתאבון

הערות
ניתן להוסיף לפירורים אגוזי פאקן מסוכרים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
עוגת גבינה עם פירורים By , 2009-05-27T23:38:04+03:00 עוגת גבינה עם פירורים עוגות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לבצק 3 כוסות קמח תופח חצי כוס סוכר 3 כפות מיץ תפוזים 100 ג"ר מחמאה כפית תמצית וניל 1 ביצה... Instructions: לערבל את המחמאה עם הסוכר +ביצה+מיץ תפוזים+תמצית וניל להוסיף את הקמח  ולערבל במהירות נמוכה(וו גיטרה)  לקמח את הידיים ולחלק  את הבצק ל-2 ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר