Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 09:43
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

"פטיפור" שוקולד ופרלין

חטיף לילדים וגם למבוגרים....    

מאת: lililev ::: צפיות: 5215   

הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» ממתקים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • לפרלין:
  • 125 גרם קורנפלקס
  • 250 גרם ממרח נוטלה
  • 60 גרם שוקולד מומס ומצונן לטמפ' החדר
  • 60 גרם חמאה מומסת ומצוננת לטמפ' החדר
  • לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. הפרלין: בקערת מערבל שופכים את הקורנפלקס ומוסיפים את המרכיבים הנוספים בזה אחר זה, תוך ערבול, עד שהקורנפלקס נשברים לחתיכות בינוניות ומצופות לגמרי בעיסת השוקולד
  2. שופכים את העיסה לתבנית מלבנית ומשטחים.
  3. מכסים ומאכסנים במקפיא כחצי שעה.
  4. הציפוי: קוצצים את השוקולד לקערה
  5. מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה
  6. שופכים השמנת מעל לשוקולד וממתינים 3 דקות
  7. מערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד וממתינים עד שהרוטב פושר למגע
  8. יוצקים את הציפוי על שכבת הפרלין ומחזירים לשעה נוספתשל הקפאה או עד ששכבת השוקולד קפואה לחלוטין.
  9. חותכים ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
כמה פשוט ככה טעים! פשוט חוסל!!!
"פטיפור" שוקולד ופרלין By , 2009-05-21T17:13:43+03:00 חטיף לילדים וגם למבוגרים.... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לפרלין: 125 גרם קורנפלקס 250 גרם ממרח נוטלה 60 גרם שוקולד מומס ומצונן לטמפ' החדר 60 גרם חמאה מומסת ומצוננת לטמפ' החדר ... Instructions: הפרלין: בקערת מערבל שופכים את הקורנפלקס ומוסיפים את המרכיבים הנוספים בזה אחר זה, תוך ערבול, עד שהקורנפלקס נשברים לחתיכות בינוניות ומצופות לגמרי בעיסת השוקולד שופכים את העי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר