Pesto
תפריט
ג', 10 דצמ 2019, 13:38
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוזים

נימוחה    

מאת: mirich ::: צפיות: 5628   

עוגת תפוזים
20 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • 11/2 כוסות סוכר חום בהיר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 כפות שמן קנולה

 

גודל/סוג תבנית: אינגליש
דרך הכנה
  1. מקציפים את כל החומרים לפני הסדר.
  2. מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש (מאורכות)
  3. אופים בחום 140 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש

 

הערות
יש להקפיד שהתערובת תגיע עד גובה 2/3 מהתבנית כדי שלא תגלוש.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
האם ניתן להמיר ברסק תפוחי-עץ?
עוגת תפוזים By , 2009-05-20T13:26:00+03:00 עוגת תפוזים נימוחה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: - 5 ביצים 3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי 11/2 כוסות סוכר חום בהיר 2 כוסות קמח תופח 4 כפות שמן קנולה   ... Instructions: מקציפים את כל החומרים לפני הסדר. מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש (מאורכות) אופים בחום 140 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר