Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:56
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פאדג' אגוזים

קרמית    

מאת: מוזית ::: צפיות: 4267   

עוגת פאדג' אגוזים
8 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 6 ביצים מס' 2
  • 3/4 כוס סוכר
  • 300 גר' חמאה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 100 ג'ר שוקולד לבן
  • 200 גר' ביסקוויטים טחונים
  • 2 כפות  אינסטנט פודינג וניל
  • תערובת אגוזים טחונים דק: 50 גר' אגוזי לוז, 100 גר' פקאן, 80 גר' שקדים (ניתן להכין תערובת אגוזים אחרת לפי העדפה אישית).
גודל/סוג תבנית: פיירקס
דרך הכנה
  1. טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם 100 גר' חמאה מומסת. משטחים בתבנית פיירקס לשכבה אחידה ושמים חצי שעה במקרר.
  2. ממיסים את השוקולד עם 200 גר' חמאה מעל סיר אדים או במיקרו (בזהירות רבה). מניחים בצד להתקרר מעט.
  3. מקציפים את הביצים בשלמותן עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  4. מוסיפים את השוקולד והחמאה בהדרגתיות ובתנועות קיפול לקצף הביצים (ההדרגתיות חשובה).
  5. מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים ומקפלים לבלילה אחידה.
  6. שופכים את התערובת על שכבת הביסקוויטים והחמאה ומכסים בנייר כסף.
  7. מכניסים את התבנית לתבנית גדולה יותר, אליה יוצקים מים חמים עד לחצי גובה תבנית העוגה.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 20 דקות (לאחר 20 דקות העוגה עדיין תראה בלתי יציבה, אך היא תיקרש כשתתקרר מעט).
  9. מגישים לאחר קירור.
חום תנור: 175 מע' 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
נשמע טעים מאוד, אך כמות הקלוריות בלתי נתפסת...
עוגת פאדג' אגוזים By , 2009-05-04T18:08:38+03:00 עוגת פאדג' אגוזים קרמית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים מס' 2 3/4 כוס סוכר 300 גר' חמאה 1 מיכל שמנת מתוקה 200 גר' שוקולד מריר 100 ג'ר שוקולד לבן ... Instructions: טוחנים את הביסקוויטים ומערבבים עם 100 גר' חמאה מומסת. משטחים בתבנית פיירקס לשכבה אחידה ושמים חצי שעה במקרר. ממיסים את השוקולד עם 200 גר' חמאה מעל סיר אדים או במיקרו (בזהיר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר