Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 18:00
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביסקוטי פקאן ולימון

   

מאת: lililev ::: צפיות: 3697   

ביסקוטי פקאן ולימון
25 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 400ג'  קמח
  • 150 ג' סוכר
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 2 כפות ברנדי
  • 1 כף גרידת לימון
  • 170 ג' חמאה בטמפ' החדר
  • 1.5 כוסות אגוזי פקאן קצוצים גס
גודל/סוג תבנית: שטוחה
דרך הכנה
  1. מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה.
  2. בכלי נפרד, טורפים את הביצים, הברנדי וקליפת הלימון.
  3. מוסיפים לבלילת הקמח: את החמאה ואת הביצים הטרופות ולשים.
  4. מוסיפים את האגוזים ולשים לבצק אחיד
  5. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), מרפדים תבנית בנייר אפיה.
  6. מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק ל2 חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל בקוטר של כ10 ס"מ.
  7. מניחים את הגלילים בתבנית ומשטחים מעט באמצעות מערוך.
  8. אופים כ30 דקות עד שהגלילים קשים למגע, מוציאים ופורסים באלכסון בעובי של כ0.5 ס"מ.
  9. מנמיכים את התנור ל150 מעלות, מסדרים את הפרוסות בתבנית ואופים 20 דקות נוספות עד להזהבה של הביסקוטים.
חום תנור: 180 מעלות, 150 מעלות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
ביסקוטי פקאן ולימון By , 2009-05-01T10:31:31+03:00 ביסקוטי פקאן ולימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 25 Tags: none Ingredients: - 400ג'  קמח 150 ג' סוכר 2 כפיות אבקת אפייה 3 ביצים 2 כפות ברנדי 1 כף גרידת לימון 170 ג' חמאה... Instructions: מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה. בכלי נפרד, טורפים את הביצים, הברנדי וקליפת הלימון. מוסיפים לבלילת הקמח: את החמאה ואת הביצים הטרופות ולשים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר