Pesto
תפריט
ב', 19 אוק 2020, 18:36
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרקר בוטנים פריך

   

מאת: דפנה ::: צפיות: 3645   

קרקר בוטנים פריך
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • אחת וחצי כוסות מידה קוואקר דק (לא אינסטנט)
  • חצי  כוס מידה סובין
  • אחת ורבע כוסות מידה בוטנים טחונים, לא לאבקה וקלויים קלות
  •  חצי כוס מידה סוכר רגיל
  • 1 גביע יוגורט
  • קליפת לימון מגורדת
  • רבע כוס מידה שומשום
  •  3-4 כפות קמח מלא
תבנית תנור גדולה
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים לבצק קשה
  2. להניח כחצי שעה לנוח
  3. לערוך על נייר אפיה מקומח לעלה דק מאד. רצוי לקמח גם על הבצק וגם מתחתיו. מכמות זו מתקבלים שני עלים בגודל של תבנית תנור גדולה.
  4. לחתוך לריבועי מציות לפני האפייה
  5. לאפות כ-20 דקות בתנור מחומם 160 מעלות
חום תנור: 160 מעלות
הערות

לצנן היטב ולשמור בצנצנת אטומה

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
דפנה (מנוסה)
אפשר לאפות עם מיץ תפוזים+ מיץ לימון
1
אפשר מים או מיץ במקום יוגורט
קרקר בוטנים פריך By , 2009-04-27T20:22:41+03:00 קרקר בוטנים פריך Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - אחת וחצי כוסות מידה קוואקר דק (לא אינסטנט) חצי  כוס מידה סובין אחת ורבע כוסות מידה בוטנים טחונים, לא לאבקה וקלויים קלות  חצי ... Instructions: לערבב את כל החומרים לבצק קשה להניח כחצי שעה לנוח לערוך על נייר אפיה מקומח לעלה דק מאד. רצוי לקמח גם על הבצק וגם מתחתיו. מכמות זו מתקבלים שני עלים בגודל של תבנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר