עוגת גבינה קרה
עוגת גבינה גבוהה, גבינה וביצים בלבד.

10 מנות
הכנה וקירור

קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למילוי:
1 כוס חלב
21 גר' ג'לטין
3/4 כוס סוכר
750 גר' גבינה 9%
2 כפיות תמצית וניל
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת
למילוי:
1 כוס חלב
21 גר' ג'לטין
3/4 כוס סוכר
750 גר' גבינה 9%
2 כפיות תמצית וניל
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
דרך הכנה
- לערבב את חומרי הבסיס ולפזר בתחתית התבנית ולהדק מעט.
- לרכך את הג'לטין בחלב, להמיס על אש נמוכה ולצנן, לערבב את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל בקערה.
- לערבב 2 כפות מתערובת הגבינה עם הג'לטין ולהחזיר את התערובת לתערובת גבינה ולערבב היטב.
- להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת הגבינה.
- לצקת לתבנית ולקרר בתבנית במקרר כ-6 שעות.
לציפוי:
כל פרי - תות שדה ,אפרסקים, קיווי וכדומה או מחית אוכמניות/פטל.
לצקת מעל הפרי מעט אינסטנט גלי בצבע הפרי.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק ברוקולי ותירס [אבי מ.] -
- רוטב צימיצורי [אבי מ.] - רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
- עוגת קוקוס [אבי מ.] - עוגת טורט קוקוס קלילה.
- פנקייקס (חביתיות) [אבי מ.] -
- פשטידת תרד [אבי מ.] - פשטידת תרד שמתאימה גם לפסח.
- עוגת לימון לחה [אבי מ.] - עוגת לימון בחושה קלת הכנה מועשרת בסירופ לימון.
- עוף אפוי עם תפו"א ובצל בטעם מתקתק [סביון] -