Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 12:48
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביצי שוקולד

ביצי שוקולד תוצרת ביתית    

מאת: שונטלי ::: צפיות: 6265   

ביצי שוקולד
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • קונכיות ביצים מרוקנות
  • 300 גר שוקולד שחור לאפיה מאhכות טובה
  • חצי כוס שמנת לבישול
  • לקישוט: סוכריות, קוקוס, אבקת פרלין או כל דבר אחר
  • תבנית ביצים ריקה [להנחת הביצים לאח המילוי]
דרך הכנה
  1. לרוקן את הביצים מהתכולה בצורה הזו: לשבור מעט בצד המחודד יותר של הביצה,ולרוקן לתוך קערה' ולהמשיך כך עם היתר [שמרתי להכנת עוגת שוקולד]
  2. לשטוף במים חמים את הקונכיות ולהפוך אותם כדי שתתייבשנה
  3. בינתיים מחממים בבן מרי את השוקולד (שבור) וכשהוא נמס להוסיף את השמנת
  4. להמשיך לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  5. לקחת קונכייה ועם כפית למלות אותן אחת-אחת ולהניח בתבנית הביצים לקירור - לפחות ללילה!
  6. כדי לשחרר את ביצת השוקולד מהקונכייה פשוט תעבירו אותה במים חמים בזהירות שלא יחדרו מים, ואז בעדינות למשוך וזה יוצא
  7. להניח בצד השטוח על מגש ולקשט במה שרוצים
  8. טעים מאוד וגם יפה לעין.. אצלי אהבו והתלהבו..כלום עבודה!!
הערות
אני הוספתי לתוך התערובת השוקולד אגוזים קצוצים וקליפת תפוז מגורדת...שילוב מעולה..
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
הכנתי והוספתי הפתעות קטנות מביצי הפתעה שקניתי בעבר או פתקי קטנים עם "עתידות"..
אחלה רעיון!
ביצי שוקולד By , 2009-04-15T09:59:45+03:00 ביצי שוקולד ביצי שוקולד תוצרת ביתית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - קונכיות ביצים מרוקנות 300 גר שוקולד שחור לאפיה מאhכות טובה חצי כוס שמנת לבישול לקישוט: סוכריות, קוקוס, אבקת פרלין או כל דבר אחר ... Instructions: לרוקן את הביצים מהתכולה בצורה הזו: לשבור מעט בצד המחודד יותר של הביצה,ולרוקן לתוך קערה' ולהמשיך כך עם היתר [שמרתי להכנת עוגת שוקולד] לשטוף במים חמים את הקונכיו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר