Pesto
תפריט
ו', 18 אפר 2025, 12:41
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח

   
מאת: כבביה ::: צפיות: 6569   

עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 שמנת מתוקה

 גודל/סוג תבנית: 26
דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
  2. מקפלים בעדינות את הקוקוס אל תוך הקצף.
  3. משמנים תבנית 26, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות 45 דקות.
  4. ממיסים שוקולד על האש עם קצת מים, מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את החלמונים ובוחשים במהירות.
  5. מקציפים את שמנת מתוקה אחת (250 מ"ל) עם כפית סוכר.
  6. מערבבים את השוקולד עם השמנת בתנועות קיפול עדינות.
  7. יוצקים את הבלילה על תחתית הקוקוס האפויה ומכניסים למקרר לשעתיים.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה השנייה עם 2 כפות סוכר, ומורחים על תערובת השוקולד.
חום תנור: 170 מעלות ל- 45 דקות
הערות
לשמור בקירור אין צורך להקפיא
אין תגובות עדיין
עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח By , 2009-04-14T08:56:06+03:00 עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים 1 כוס סוכר 2 כוסות קוקוס 200 גרם שוקולד מריר 2 שמנת מתוקה  גודל/סוג תב... Instructions: מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. מקפלים בעדינות את הקוקוס אל תוך הקצף. משמנים תבנית 26, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות 45 דקות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר