עוגת גבינה קרה עם שמנת
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
מרכיבים
לבסיס:
1 חלמון
1/4 כוס סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס + 2 כפות קמח תופח
למלית:
1/2 כוס חלב
14 גר' ג'לטין
1 כוס סוכר
2 חלמונים
500 גר' גבינת 9%
1 כף גרידת קליפת לימון
3 חלבונים
250 מיל' שמנת מתוקה
1 חלמון
1/4 כוס סוכר
100 גר' חמאה או מרגרינה
1 כוס + 2 כפות קמח תופח
למלית:
1/2 כוס חלב
14 גר' ג'לטין
1 כוס סוכר
2 חלמונים
500 גר' גבינת 9%
1 כף גרידת קליפת לימון
3 חלבונים
250 מיל' שמנת מתוקה
דרך הכנה
- להכנת הבסיס:
מערבבים את החלמון והסוכר, מוסיפים את החמאה ומערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שכל החומרים מתאחדים לבצק. - מרדדים ומשטחים את הבצק בתבנית 24-26 על נייר אפיה, מחוררים את הבצק בעזרת מזלג ומכניסים לאפיה בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד להשחמת הבצק, מוציאים ומצננים.
- להכנת המלית:
יוצקים את החלב לסיר קטן, מפזרים את הג'לטין מעל ומניחים לספיגת הנוזלים של 5 דקות. - מתחילים לחמם על להבה נמוכה ומוסיפים 1/4 כוס סוכר, מערבבים תוך כדי חימום עד להמסת הג'לטין והסוכר.
- מסירים מהאש ומוסיפים בבחישה את החלמונים ומצננים.
- בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה ו-1/4 כוס סוכר, מוסיפים את גרידת הלימון ומוסיפים את תערובת הג'לטין בהקצפה בינונית.
- מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת הגבינה.
- מקציפים את השמנת לקצפת קשה, מקפלים לתערובת הגבינה ויוצקים לתבנת על התחתית האפויה, מעבירים למקרר להתייצבות העוגה.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -