Pesto
תפריט
ה', 01 אוק 2020, 04:31
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה אפויים

תפוחי אדמה בתנור בטעם משגע    

מאת: אורוש 555 ::: צפיות: 5991   

תפוחי אדמה אפויים
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 6 תפוחי אדמה
  • 4 בטטות ( תפוחי אדמה מתוקים )
  • רוזמרין
  • תימין
  • שמן זית
  • שום כ-3 שיניים
  •  
גודל/סוג תבנית: תבנית חד פעמית ( כמו של העוגה )
דרך הכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה והבטטות בישול קל
  2. לאחר מכן מורידים אותם מסננים אותם ומנערים קלות לקבלת שכבה דביקה עליהם
  3. מקלפים את תפוחי אדמה והבטטות ופורסים לפרוסות בגודל 1-1.5 ס"מ
  4. שמים אותם בתבנית בסדר רץ
  5. עליהם שמים שמן זית ושום כתוש
  6. מפזרים תימין ורוזמרין קצוצים דק
  7. מכסים את התבנית בנייר כסף להבטיח שיהיה רך מבפנים ומסירים לאחר 10 דקות
  8. שמים בתנור לחצי שעה 40 דקות , בקיצור עד מתי שהם משחימים לגוון כהה (לא שרוף)
חום תנור: 180 -200
הערות

לא חייבים לשים את נייר הכסף ולאחר מכן להסירו.

עדיף להכין קרוב למועד ההגשה

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
פלפל גרוס ומלח גס משדרגים!
1
אם מבשלים עם הקליפה אז כשמקלפים אותם לאחר הבישול השיכבה הדביקה יורדת, או שצריך לבשל ללא קליפה?
תפוחי אדמה אפויים By , 2009-04-11T18:22:33+03:00 תפוחי אדמה אפויים תפוחי אדמה בתנור בטעם משגע Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 6 תפוחי אדמה 4 בטטות ( תפוחי אדמה מתוקים ) רוזמרין תימין שמן זית שום כ-3 שיניים   ... Instructions: מבשלים את תפוחי האדמה והבטטות בישול קל לאחר מכן מורידים אותם מסננים אותם ומנערים קלות לקבלת שכבה דביקה עליהם מקלפים את תפוחי אדמה והבטטות ופורסים לפרוסות בג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר