פסטה ברוטב סלמון מעושן ושמנת
אוי החטאים הקטנים...

6 מנות
בישול
עתיר קלוריות

קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 200 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
- מיכל וחצי שמנת 15% לבישול
- 1 שוט ברנדי
- 25 גרם חמאה
- 2 כפות שמן זית מובחר
- 50 גרם פרמזאן מגורדת + חופן לקישוט
- צרור קטן עירית קצוצה דק
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- מלח לפי הטעם
- 1 חבילה פסטה מקרוני - להכין לפי הוראות היצרן.
- או כל פסטה אחרת שאוהבים
דרך הכנה
- מכינים את המקרוני לפי הוראות היצרן.
- ממיסים במחבת עמוקה את החמאה עם שתי כפות שמן זית מובחר.
- מוסיפים את השמנת ואת הברנדי ומרתיחים.
- מוסיפים את רצועות הסלמון, חצי מכמות העירית, את הפרמז'אן ופלפל ומלח. מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות.
- מסננים את הפסטה המוכנה ומעבירים למחבת.
- מערבבים היטב ומגישים.
- הצעת הגשה: בצלחת מרק שמים כמות נדיבה ומעליה מפזרים עירית קצוצה, מעט פלפל שחור וגבינת פרמז'אן.
הערות
הולך נפלא עם פסטה מסולסלת ועם פטוצ'יני תרד.
ניתן להחליף את הפרמז'אן בקשקבל.
לאוהבי טעמי דג עזים יותר, ניתן להוסיף כמה פילטים של אנשובי.
ניתן להחליף את הפרמז'אן בקשקבל.
לאוהבי טעמי דג עזים יותר, ניתן להוסיף כמה פילטים של אנשובי.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת תפוזים [אבי מ.] - עוגת טורט תפוזים קלה וגבוהה
- תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
- עוגות שמרים [כרמית פריד] - עוגה שתקצור עבורכם המון מחמאות, בקלות רבה!
- תפוחי אדמה מוקרמים [אבי מ.] - תוספת קלאסית של תפוחי אדמה אפויים ומוקרמים.
- סלט תפוחי אדמה כפרי [אבי מ.] -
- קוגל איטריות מתוק [אבי מ.] - מאפה אטריות חלבי מתוק
- עוגת פרג בחושה [אבי מ.] -