Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2020, 03:43
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ברוקולי

קלילה ביותר    

מאת: מוזית ::: צפיות: 5739   

פשטידת ברוקולי
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • שקית ברוקולי קפוא (או ברוקולי טרי באותה כמות)
  • בצל גדול קצוץ
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות מיונז (אפשרי מיונז לייט)
  • 4 כפות פירורי לחם
  • כף שמן זית
  • רבע כפית אבקת קארי (לא חובה)
  • מלח ופלפל לפי הטעם (דרוש הרבה מלח יחסית)
דרך הכנה
  1. מבשלים את הברוקולי בתוך סיר מים רותחים עד שהוא רך. מסננים וקוצצים.
  2. בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים.
  3. משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. אופים בחום של 180 מ' למשך כ-40 דק' עד שהפשטידה משחימה קלות.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
פשטידת ברוקולי By , 2009-03-14T12:40:11+02:00 פשטידת ברוקולי קלילה ביותר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - שקית ברוקולי קפוא (או ברוקולי טרי באותה כמות) בצל גדול קצוץ 1-2 שיני שום כתושות 3 ביצים 3 כפות מיונז (אפשרי מיונז לייט) ... Instructions: מבשלים את הברוקולי בתוך סיר מים רותחים עד שהוא רך. מסננים וקוצצים. בתוך קערה מערבבים את כל המרכיבים. משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת. א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר