גלילת בצק פילו במילוי חזה עוף
בליווי רוטב פטריות

6 מנות

קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 6 פרוסות חזה עוף
- 2 בצלים פרוסים דק
- צרור כוסברה - קצוץ דק
- מלח
- פלפל
- כמון
- 3-4 דפי בצק פילו חצויים
- מעט שמן למריחה
- רוטב פטריות מוכן או עשוי
דרך הכנה
- את פרוסות החזה עוף יש לחתוך לרצועות ארוכות
- בווק או מחבת גדולה יש לטגן במעט שמן את הבצל
- לאחר הזהבת הבצל להוסיף את חזה העוף, התבלינים ובסוף את הכוסברה הקצוצה
- מורחים בעזרת מברשת את דפי הפילו בשמן עורמים מתערובת חזה העוף קרוב לשולי הפילו ומקפלים את הבצק מהאזור הממולא בצורת גליל ומקפלים בצדדים
- (כל חצי דף יהפוך לגליל ממולא בעוף)
- לסדר בתבניתולאפות בתנור חם מראש למשך 20 ד' או עד להזהבת הבצק בחום של 180 מעלות
- מכינים רוטב פטריות ומגישים
הערות
רוטב פטריות ביתי:
חצי סלסילת פטריות שמפיניון- לפרוס . לטגן בשמן כלשהו מעט בצל קצוץ דק מאוד, מוסיפים את הפטריות מתבלים באבקת מרק פטריות (כף ), מלח כמון ולפי טעמכם. בכוס מים רותחים להמיס כף וחצי קורנפלור ולהוסיף לסיר להוסיף עוד כוס עד שניים מים רותחים להביא לרתיחה ואז להנמיך ולבשל כ10 עד 15 דקות תוך ערבוב לעיתים תכופות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה