Pesto
תפריט
ה', 12 דצמ 2019, 15:22
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד בחושה

מתאימה בול ליד הקפה    

מאת: מוזית ::: צפיות: 4883   

עוגת שוקולד בחושה
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 100 גר' חמאה
  • כוס וחצי קמח תופח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 5 כפות קקאו
  • שקית אבקת אינסטנט פודינג שוקולד
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • כף תמצית וניל
  • כפית תמצית רום
  • כפית נס קפה
  • מעט מלח
דרך הכנה
  1. יש להמיס את השוקולד והחמאה מעל לסיר אדים או במיקרו.
  2. לערבב את כל החומרים בקערה פרט לתמצית רום.
  3. לשמן תבנית וליצוק לתוכה את התערובת.
  4. לאפות במשך כחצי שעה בחום של 180 מע' עד שהעוגה מתייצבת ומוכנה.
  5. לאחר שהעוגה מתקררת, להכין סירופ מ-3 כפות מים רותחים, כף סוכר וכפית תמצית רום ולפזר באופן אחיד (אפשר עם מברשת) על העוגה. לתת לנוזל להספג.
  6. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
האם אפשר לותר על הפודינג (האם קרה שלא היה פודינג בבית ועשית את העוגה ללא הפודינג)
תודה.
5
האם ניתן לאפות בתבנית אינגליש קייק? אחת או אולי שתיים , בהתאם לכמות ?
4
תודה שענית . אבל התשובה לגבי גודל התבנית מבחינתי לא מספקת. (ותודה על הטיפ השני....)
3
היי שרית ואיימי,
התבנית היא בינונית-גדולה. תזהרו לא לאפות יותר מדי. בתאבון :)
2
הי מה גודל התבנית ?
1
העוגה נקראת טעימה .
מה גודל התבנית ?
תודה ,
סופ"ש נעים וטעים .
שרית-ב
עוגת שוקולד בחושה By , 2009-03-12T15:11:50+02:00 עוגת שוקולד בחושה מתאימה בול ליד הקפה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 100 גר' שוקולד מריר 100 גר' חמאה כוס וחצי קמח תופח 3/4 כוס סוכר 5 כפות קקאו שקית אבקת אינסטנט פודינג שוקול... Instructions: יש להמיס את השוקולד והחמאה מעל לסיר אדים או במיקרו. לערבב את כל החומרים בקערה פרט לתמצית רום. לשמן תבנית וליצוק לתוכה את התערובת. לאפות במשך ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר