בראוניס אגוזים
לאוהבי האגוזים

12 מנות

מרכיבים
לתבנית בינונית
- 100 גר' שוקולד מריר
- 100 גר' שוקולד חלב
- 3 כפות קקאו
- 6 כפות קמח
- 3/4 כוס סוכר
- 100 גר' חמאה
- 3 ביצים
- 80 גר' אגוזי לוז
- 50 גר' אגוזי המלך
- 50 גר' קשיו או פקאן
- 1/4 כוס חלב
- כפית תמצית וניל
דרך הכנה
- להמיס את השוקולד והחמאה מעל סיר אדים או במיקרו.
- לטחון את האגוזים דק.
- לערבב את כל החומרים בקערה.
- לשפוך את התערובת לתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מע' למשך כחצי שעה עד שהעוגה מתייצבת.
- לחתוך לריבועים ולפזר אבקת סוכר.
הערות
אפשר לשחק עם הכמויות וסוגי האגוזים לפי הטעם.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת שייש גבינה ושוקולד [אבי מ.] -
- מרק שורשים חורפי [tommf] - כמה קל כמה טעים ובריא
- מרק כתום [לינדה7] - מרק עדשים כתומים
- עוגת אגוזים מתובלת [אבי מ.] - עוגת אגוזים עשירה ומתובלת בתבלינים.
- חזה עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס [tommf] - מנה מדהימה בטעמי תאילנד
- שושני שמרים במילוי קרם פטיסייר ושוקולד צ'יפס [mirich] -
- טרפלס קרמל [אבי מ.] -