Pesto
תפריט
ג', 09 מרץ 2021, 06:46
110466 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סיפריטו

מאכל מבית סבתא    

מאת: מיקולוש ::: צפיות: 4249   

סיפריטו
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • כרעי עוף כמספר סועדים
  • תפוחי אדמה (תפוח גדול לסועד)
  • מים רותחים
  • שמן
  • 2-3 כוסות אורז
  • מלח, פלפל, קינמון
דרך הכנה
  1. יש לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות די גדולות ולטגן בשמן עמוק עד שישחימו, להניח בצד.
  2. בסיר רחב יש לחמם כ-2 כפות שמן ולטגן את כרעי העוף משני הצדדים עד שישחימו.
  3. מכסים את כרעי העוף במים רותחים ועוד קצת מעל גובה הכרעיים, מבשלים כ- 20 דקות עד שכמעט יהיו מוכנים למאכל. מוציאים כמובן את הקצף שנוצר.
  4. שופכים את תפוחי האדמה המטוגנים מעל העוף, ממלאים שוב במים רותחים קצת מעל גובה התבשיל.
  5. מוסיפים את התבלינים, מרתיחים, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה  עוד כרבע שעה.
  6. מכינים לחוד אורז לבן+אטריות, שופכים את תפוחי האדמה וכרע עוף לכל סועדץ
  7. בתאבון!
הערות
אפשר לשמור במקרר מספר ימים מועט.
אין תגובות עדיין
סיפריטו By , 2009-02-19T22:40:32+02:00 סיפריטו מאכל מבית סבתא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - כרעי עוף כמספר סועדים תפוחי אדמה (תפוח גדול לסועד) מים רותחים שמן 2-3 כוסות אורז מלח, פלפל, קינמון ... Instructions: יש לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות די גדולות ולטגן בשמן עמוק עד שישחימו, להניח בצד. בסיר רחב יש לחמם כ-2 כפות שמן ולטגן את כרעי העוף משני הצדדים עד שישחימו. מכסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר