Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 01:41
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת שוקולד כבדה, קלה להכנה

   

מאת: ויטה ::: צפיות: 4593   

עוגת שוקולד כבדה, קלה להכנה
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות פירורי ביסקויטים
דרך הכנה
  1. להפריד את הביצים
  2. להקציף את החלבונים עם הסוכר, להניח בצד
  3. לשבור את השוקולד לשים בתוך סיר על סיר עם מים על הגז. להוסיף את החמאה ולערבב כל הזמן עד שהכל נמס ומעורבב יחד טוב.
  4. להוריד את השוקולד להוסיף בהדרגה את החלמונים, להוסיף את החלבונים המוקצפים.
  5. להוריד כוס מהעיסה ולשים בצד
  6. לעיסה שנשארה בקערה להוסיף את הביסקויטים ולערבב.
  7. לשמן תבנית לשפוך את העיסה ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות עד שרואים שיש קליפה למעלה שזה בערך 20-25 דקות, להוציא לחכות קצת ואז לשפוך את יתר העיסה ששמרנו בכוס
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ויטה (מקצוענ/ית)
אני משתמשת בתבנית חד פעמית בגודל בינוני
1
איזה תבנית?
עוגת שוקולד כבדה, קלה להכנה By , 2009-02-12T12:49:15+02:00 עוגת שוקולד כבדה, קלה להכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 300 גרם שוקולד מריר 6 ביצים 3/4 כוס סוכר 100 גרם חמאה 2 כפות פירורי ביסקויטים ... Instructions: להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר, להניח בצד לשבור את השוקולד לשים בתוך סיר על סיר עם מים על הגז. להוסיף את החמאה ולערבב כל הזמן עד שהכל נמס ומעורב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר