עוגת גבינה לונדונית
בניחוח תפוז

אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
9
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 600 ג"ר גבינה לבנה 9%
- 120 ג"ר סוכר
- 3 ביצים
- 3 חלמונים
- קליפה מגורדת מחצי תפוז
- מעט תמצית וניל
- 100 ג"ר ביסקוויט פתי בר שוקו
- 75 ג"ר חמאה מומסת
לציפוי:
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1/2 כף אבקת סוכר
דרך הכנה
- טוחנים את הביסקווטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מהדקים לתבנית עגולה קוטר 26 ושמים במקפיא לרבע שעה לפחות
- במיקסר להקציף את הגבינה והסוכר.
- להוסיף את שאר החומרים ולערבב במיקסר עוד כדקה עד שנהיית תערובת אחידה ולא יותר
- ליצוק את התערובת לתבנית. לשים בתוך תבנית התנור שבה מים שיגיעו עד למחצית מתבנית העוגה.
- לאפות בחום 180 מעלות כ-50 ד"ק עד שעה עד שהעוגה מתייצבת בשוליה ובמרכזה נשארת טיפה רוטטת. להוציא את העוגה ולהוריד את חום התנור ל 100 מעלות
- לתת לעוגה להתקרר כחמש דקות ובינתיים להכין את הציפוי-לערבב את השמנת עם אבקת הסוכר ולשטח בזהירות מעל העוגה.
- להכניס לתנור לעוד כ-10 דקות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מוס טונה [אבי מ.] -
- רוטב ויניגרט תפוזים לסלט [אבי מ.] -
- גפילט פיש [אבי מ.] -
- חזה עוף על מצע ירקות במרינדה [אבי מ.] -
- פרוסות בקר בתנור [סביון] -
- כדורי חצילים מטוגנים [אבי מ.] -
- עוגיות וניל רכות [אבי מ.] -