Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:15
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טוסט מוקרם

עם פטריות    

מאת: navitc ::: צפיות: 6731   

טוסט מוקרם
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 לחמניות/באגט (אפשר להשתמש בלחמניות פחות טריות - בנות יומיים וכדו')
  • 100 גר' חמאה
  • בצל גדול חתוך גס
  • 1 קופסאת שימורים של פטריות שמפניון חתוכות
  • 1 שמנת לבישול
  • 1/2 כוס חלב
  • אבקת מרק בצל - לפי הטעם (2 כפות)
  • אבקת מרק פטריות - כנ"ל
  • גבינה צהובה מגורדת
דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצל בחמאה
  2. לאחר שמשחים מעט מוסיפים את הפטריות (מסוננות מהמים)
  3. לאחר שהנוזלים התאדו והבצל והפטריות השחימו קלות, מוסיפים את השמנת, החלב ואבקות המרק
  4. מבשלים עד שמסמיך
  5. מורידים מהאש, מוסיפים גבינה צהובה ומערבבים
  6. חותכים את הלחמניות לחצי ומרוקנים מעט את פנים הלחמניה
  7. בעזרת כף מניחים בנדיבות מהרוטב לתוך הלחמניה
  8. מכניסים לתנור/לטוסטר אובן - חום גבוה (280 מעלות)
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
אין דברים כאלה ממש טעים
טוסט מוקרם By , 2009-02-05T18:50:00+02:00 טוסט מוקרם עם פטריות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 לחמניות/באגט (אפשר להשתמש בלחמניות פחות טריות - בנות יומיים וכדו') 100 גר' חמאה בצל גדול חתוך גס 1 קופסאת שימורים של פטריות שמפניון חתוכות... Instructions: מטגנים את הבצל בחמאה לאחר שמשחים מעט מוסיפים את הפטריות (מסוננות מהמים) לאחר שהנוזלים התאדו והבצל והפטריות השחימו קלות, מוסיפים את השמנת, החלב ואבקות המרק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר