Pesto
תפריט
א', 09 מאי 2021, 20:36
110469 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב מיונז קיסר

להכין ולהגיש מיד. יכול להישמר מקסימום שבוע במקרר    

מאת: tommf ::: צפיות: 4813   

רוטב מיונז קיסר
הכנה וקירור
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» רטבים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 חלמוני ביצה קרים
  • 7 פילטים אנשובי בשמן עם מעט מהשמן שלהם
  • 2 כפות צלפים בינוניים
  • 3 שיני שום
  • 2 כפות טובות חרדל דיז'ון - לא להשתמש בחרדל זול
  • מיץ מלימון אחד
  • כפית שטוחה פלפל שחור. עדיף גרוס טרי
  • 250 סמ"ק שמן זית מובחר
  • 50 סמ"ק מים
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב במעבד מזון את כל מרכיבי המיונז ללא השמן והמים עד קבלת עיסה חלקה.
  2. תוך כדי שהמעבד מזון ממשיך לעבוד, מוסיפים את המים בהזלפה איטית. התערובת מלבינה קלות.
  3. תוך כדי שהמעבד מזון עובד, מזליפים הכי לאט שיכולים את השמן פנימה עד קבלת המיונז.
  4. ממשיכים להפעיל את מעבד המזון עוד 5 שניות ומפסיקים מיד את פעולת המעבד מזון, שלא יתחמם המיונז ויהרס.
  5. מעבירים לצנצנת זכוכית אטומה ומקררים. 
נהדר עם סלט חסה, פטריות ומלפפונים ירוקים. נהדר על טוסטים עם גבינה, עם שניצל טרי ועגבניות, כמטבל לגזר, אספרגוס וסלרי למסיבות ועל כל מה שבא לכם לנסות.

בתאבון.

הערות
הכי טוב להשתמש במיונז עד שלושה-ארבעה ימים.
אין תגובות עדיין
רוטב מיונז קיסר By , 2009-02-01T06:11:39+02:00 רוטב מיונז קיסר להכין ולהגיש מיד. יכול להישמר מקסימום שבוע במקרר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 4 חלמוני ביצה קרים 7 פילטים אנשובי בשמן עם מעט מהשמן שלהם 2 כפות צלפים בינוניים 3 שיני שום 2 כפות טובות חרדל דיז'ון - לא להשתמש בח... Instructions: מערבבים היטב במעבד מזון את כל מרכיבי המיונז ללא השמן והמים עד קבלת עיסה חלקה. תוך כדי שהמעבד מזון ממשיך לעבוד, מוסיפים את המים בהזלפה איטית. התערובת מלבינה קלות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר