Pesto
תפריט
ה', 09 דצמ 2021, 04:09
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוסטביף סינטה

טעים, פשוט, חברותי    

מאת: m1979 ::: צפיות: 6389   

רוסטביף סינטה
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 800 גר'- 1 ק"ג בשר סינטה טרי
  • שיני שום 8-10 או יותר אם אוהבים
  • 6-8 ענפי רוזמרין טרי
  • חרדל דיג'ון גרגירים - 2-3 כפות יפות
  • שמן זית - מערבבים עם החרדל עד קבלת סמיכות בינונית (כמו מימרח) 
  • תפוחי אדמה קטנים לתוספת  - אופציונלי
דרך הכנה

ראשית, מחמים תנור ל 200 מעלות

מטגנים קלות את נתח הבשר מכל צד, בערך דקה, כדי "לסגור" את הבשר

  1. את שיני השום הקלופות נועצים בבשר בעזרת סכין חדה עד שהבשר "נסגר" מעליהן משני הצדדים הרחבים של הנתח
  2. מעסים את הבשר מכל הצדדים עם החרדל והשמן זית
  3. נועצים את ענפי הרוזמרין בבשר, בעזרת סכין חדה
  4. מכניסים לתנור בתבנית לכ-50 דק' - שעה.  מידי פעם מוציאים ובעזרת הסכין בודקים את מידת האפייה
  5. כתוספת ניתן להוסיף לתבנית בחצי שעה האחרונה תפו"א קטנים כמעט מוכנים ושיני שום נוספות שיספגו את המיצים מהבשר, מומלץ לעטוף את התוספות במיצי הבשר בעזרת כף (לא סתם להניח בתבנית) אפשר גם עם תוספת אורז

 

 

הערות
אפשר להחזיק במקרר ולחמם שוב בטוסטר או לפרוס דק לכריכי בשר קרים
אין תגובות עדיין
רוסטביף סינטה By , 2009-01-31T12:05:09+02:00 רוסטביף סינטה טעים, פשוט, חברותי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 800 גר'- 1 ק"ג בשר סינטה טרי שיני שום 8-10 או יותר אם אוהבים 6-8 ענפי רוזמרין טרי חרדל דיג'ון גרגירים - 2-3 כפות יפות שמן... Instructions: ראשית, מחמים תנור ל 200 מעלות מטגנים קלות את נתח הבשר מכל צד, בערך דקה, כדי "לסגור" את הבשר את שיני השום הקלופות נועצים בבשר בעזרת סכין חדה עד שהבשר &...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר