עוגת מוס וגליליות

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
מרכיבים
- 200 ג"ר שוקולד מריר
- 2 חלמונים
- 1 כוס סוכר
- 1 קצפת פרווה
- 1 כוס קפה שחור חזק
- מעט ברנדי
- 2 חבילות גליליות (או ביסקוטים)
דרך הכנה
- להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל
- להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה בהירה, להוסיף לשוקולד ולערבב.
- להקציף את הקצפת ולהוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד תוך כדי הקצפה ואת הברנדי עד קבלת קרם אחיד.
- להוסיף לקפה מעט ברנדי וחצי כוס סוכר ולטבול את הגליליות או הביסקוטים.
- בתבנית קוטר 24 לסדר חצי מהגליליות בתחתית במעגל, לשטח מעל את הקרם ולמעלה לסדר בעיגול את שאר הגליליות.
- לשמור במקפיא ולהוציא כ- 10 דקות לפני ההגשה.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד שחבל על הזמן [dizi] - עוגת שוקולד רטובה
- עוגת חלבה ופקאן סיני [אורן בר] - מעין עוגת שיש מיוחדת
- פסטה ברוטב סלמון מעושן ושמנת [tommf] - אוי החטאים הקטנים...
- רוטב טופי קרמל [אבי מ.] - ליציקה על קינוחים
- עוגת שוקולד מרציפן [אבי מ.] - עוגת שוקולד נמוכה נהדרת על בסיס מרציפן
- רוטב גריל מיוחד [אבי מ.] - שווה לנסות.
- עוגת סולת יוונית [אבי מ.] - עוגת סולת בניחוח הדרים.