Pesto
תפריט
ב', 09 דצמ 2019, 20:07
110436 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קולרבי ממולא

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 2270   

קולרבי ממולא
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות
 
מרכיבים
8 יח' קולרבי בגודל תפוח עץ בינוני
1 בצל קטן קצוץ
1 שן שום כתושה
50 גר' חמאה או מרגרינה
1/2 קג' בשר טחון(בקר או מעורב)
1/2 כוס אורז מבושל
1/2 כפית מלח
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
1/4 כפית מיורן יבש
1/4 כפית קימל
1/2 1 כפות רסק עגבניות
2 ביצים טרופות קל
1/2 3 כוס מרק עוף
2 כפות קמח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
מקלפים את הקולרבי, מסירים כ-10 ס"מ מהתחתית ומהכיפה, בעזרת כף פריזאית

מוצאים את פנים הקולרבי ומשאירים 1/2 ס"מ דופן, את בשר הקולרבי מקצצים ושומרים בצד.
במחבת מחממים 25 גר' חמאה ומטגנים את הבצל והשום עד לשקיפות, מסירים מהאש
ומעבירים לקערה, מוסיפים את הבשר הטחון, האורז המבושל, הפטרוזיליה, המיורן, הפפריקה, רסק העגבניות, הקימל והביצים ומערבבים היטב בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה, ממלאים בתערובת את הקולרבי ומיניחם אותם בסיר רחב שיכיל את כולם בשכבה אחת.
מפזרים בין הקולרבי את בשר הקולרבי הקצוץ, מוסיפים את המרק ומבשלים בסיר מכוסה חלקית עד לריכוך הקולרבי, בערך 30 דקות.

מוציאים את הקולרבי הממולאים לצלחת ושומרים במקום חם, מסננים את נוזלי הבישול.

ממיסים את שארית החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ובוחשים תוך כדי בישול, מוסיפים את המרק המסונן ומבשלים תוך כדי בחישה עד להסמכה, אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט מים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה, מניחים את הקולרבי על הרוטב, יוצקים מעט רוטב על כל קולרבי ומגישים.
אין תגובות עדיין
קולרבי ממולא By , 2005-03-23T12:18:09+02:00 קולרבי ממולא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 8 יח' קולרבי בגודל תפוח עץ בינוני 1 בצל קטן קצוץ1 שן שום כתושה50 גר' חמאה או מרגרינה1/2 קג' בשר טחון(בקר או מעורב)1/2 כוס אורז מבושל1/2 כפית מלח2 כפות פטרוזיליה קצוצה2 ... Instructions: מקלפים את הקולרבי, מסירים כ-10 ס"מ מהתחתית ומהכיפה, בעזרת כף פריזאיתמוצאים את פנים הקולרבי ומשאירים 1/2 ס"מ דופן, את בשר הקולרבי מקצצים ושומרים בצד.במחבת מחממים 25 גר' חמאה ומטגנים את הבצל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר