מרק אפונה קל וטעים
מרק אפונה קל וטעים
* תמונה להמחשה

10 מנות

מרכיבים
- חבילת אפונה יבשה
- 2 כפיות אבקת סודה לשתיה
- 2 בצלים
- 2 כפיות שום כתוש
- מלח, פלפל
- 2 ליטר מים
דרך הכנה
- להשרות את האפונה עם האבקת סודה במים ל24 שעות
- לשפוך את האפונה למסננת ולשטוף
- לטגן את הבצל עד שיהיה חום, להוסיף את השום ולטגן לעוד כמה שניות
- להוסיף את האפונה, מים, מלח ופלפל
- להביא לרתיחה, לטעום להוסיף מלח במידת הצורך
- להנמיך את האש ולבשל כשעה
- לקחת בלנדר ידני ולהפעיל בתוך המרק, עד שהעיסה נהיית מחית
- אפשר לשדרג:
- לצקת את המרק לקערה ולשים פרוסות קבנוס
- אפשר גם בלי , זה מאד טעים
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חצילים ועגבניות [חנהל'ה] - מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
- טפנד - ממרח זיתים שחורים [אבי מ.] - למריחה על פרוסות לחם קלוי או כמרכיב בממרחים אחרים
- מאפה ברוקולי פיקנטי [אבי מ.] -
- כדורי ביסקויט רום ואגוזים [אבי מ.] - חטיף מתוק קל הכנה, אהוב במיוחד על ילדים.
- קבב רומני אמיתי [אברמוביץ] - מתכון מ-1912
- פשטידת ברוקולי [תמר החמודה] - פרווה
- שוקי עוף בקוקי עם ירקות [רגבקוק] - שוקי עוף