פיתות
פיתות טעימות

6 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 30 גרם שמרים
- 1/2 כוס מים פושרים
- 1 כפית סוכר
- 4 כוסות קמח
- 1/2 כוס מים
- 1 כפית מלח
דרך הכנה
- שמים בכוס את המים הפושרים מוספים את הסוכר והשמרים מערבבים ומחכים עד שזה יתסוס
- בכלי נפרד שמים את הקמח המים וכפית המלח
- מוספים לקערה זו את השמרים המים והסוכר
- לשים את החומרים עד לקבלת בצק רך וחלק אם הבצק נדבק אפשר להוסיף מעט קמח
- שמים לתפיחה של שעה במקום חמים
- אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו לכמה כדורים ועושים את הפיתות בצורת עיגול
- שמים את הפיתות בתנור בחום של 210 מעלות
-
ממש קצת זמן בתנור עד שהשולים מתחילים טיפה להזהיב ומוצאים
בתיאבון
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"