Pesto
תפריט
ש', 25 ינו 2020, 00:16
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצות חצילים קטנות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9272   

פיצות חצילים קטנות
15 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
2 חצילים ארוכים
3 כפות שמן זית
½ כוס רוטב עגבניות או רוטב פיצה מוכן
1כוס גבינת מוצרלה מגוררת
אורגנו יבש, או תבלין פיצה
דרך הכנה
פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. עורכים אותן על תבנית אפיה גדולה, מרופדת בנייר אלומיניום ומורחים את הפרוסות בשמן. צולים במחבת לגריל כ- 5 דקות, עד שהחצילים משחימים. הופכים את החצילים, מורחים בשארית השמן וצולים גם בצד השני. מורחים כל עיגול ברוטב פיצה (או מתבלים רוטב עגבניות בשום ובתבלין פיצה).
אפשר גם לטפטף על כל עיגול כמה טיפות של שמן זית מתובל בשום או בעשבי תיבול. זורים על כל פרוסה גבינת מוצרלה מגוררת ומחזירים אל מתחת לגריל למשך כ- 3 דקות, עד שהגבינה נמסה. מורידים מהתבנית בעזרת מרית מתכת ועורכים על הצלחות. זורים תבלין פיצה ומגישים מיד.
במקום גבינת מוצרלה, אפשר להניח במרכז כל עיגול פרוסת גבינת כבשים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חצילים לא צריך להרוג בטיגון כי ניתן לאכול אותם גם טריים, הצלייה בגריל מספקת.
1
באיזה רמה צריך לטגן את החצילים,האם ניתן לאכול את החציל לאחר הטיגון-בכזו רמה של טיגון?
פיצות חצילים קטנות By , 2005-03-29T05:32:47+02:00 פיצות חצילים קטנות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 2 חצילים ארוכים3 כפות שמן זית½ כוס רוטב עגבניות או רוטב פיצה מוכן1כוס גבינת מוצרלה מגוררתאורגנו יבש, או תבלין פיצה ... Instructions: פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. עורכים אותן על תבנית אפיה גדולה, מרופדת בנייר אלומיניום ומורחים את הפרוסות בשמן. צולים במחבת לגריל כ- 5 דקות, עד שהחצילים משחימים. הופכים את החצילים, מורחים בשאר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר