Pesto
תפריט
ה', 27 יונ 2019, 04:12
110429 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קדירת בשר וכרוב כבוש

מעולה לחורף ובכלל - אין מחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו וכדומה...    

מאת: meital_m55 ::: צפיות: 4304   

* תמונה להמחשה By Biso , from Wikimedia Commons
קדירת בשר וכרוב כבוש
8 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קג בשר צואר אסאדו שריר
  • 3 יח בצל פרוס
  • 1 כרוב טרי פרוס לרצועות
  • 1 קופסא כרוב כבוש
  • 3 כוסות ציר בקר
  • זירעי קימל וכוסברה
  • 1 פלפל שחור ,מלח, פפריקה מתוקה
  • פלפל חריף שלם
דרך הכנה
  1. לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה
  2. להוסיף את הבשר ואת הכרוב עם ציר בקר ולבשל כשעתיים וחצי על הכריים בחום נמוך.
  3. להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה בסיר ולהוסיף חצי כוס אורז ומעט נוזלים במידה שחסר
  4. להמשיך לאפות בתנור כשהתבנית מכוסה במשך 45 דקות בחום של 120 c .
  5. לקראת סוף האפייה רצוי להסיר את הכיסוי לעוד
    10 דקות לקבלת מעט השחמה.  
הערות
המתכון הנ"ל באדיבות רשת מעדניות הגורמה - יוז'י.

http://www.yoji.co.il/apage/27574.php

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
קדירת בשר וכרוב כבוש By , 2008-12-23T16:11:46+02:00 קדירת בשר וכרוב כבוש מעולה לחורף ובכלל - אין מחממי לב כמו תבשלי חמין, קדירות פונדו וכדומה... Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 1 קג בשר צואר אסאדו שריר 3 יח בצל פרוס 1 כרוב טרי פרוס לרצועות 1 קופסא כרוב כבוש 3 כוסות ציר בקר זירעי קימל וכ... Instructions: לאדות את הבצל בסיר עם התבלינים עד להזהבה להוסיף את הבשר ואת הכרוב עם ציר בקר ולבשל כשעתיים וחצי על הכריים בחום נמוך. להעביר לתבנית אפיה את התערובת שבושלה ב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר