Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 04:48
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ירקות יוונית

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14087   

פשטידת ירקות יוונית
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
125 גר' שעועית ירוקה
4 קישואים בינוניים
125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים
125 גר' גבינת פטה מפוררת
125 גר' גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק
2 כפות שמיר טרי קצוץ דק
1 כף עלי נענע קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים מס' 2 טרופות היטב
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
דרך הכנה
חותכים את השעועית והקישואים לקוביות, מבשלים במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ומקצצים דק, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגבינות ואת הביצים ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית פאי/מחבת כבדה עם ידית מתכת משומנת בשמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 35-ל דקות או עד שמלית מזהיבה ויציבה.

מגישים חם או קר.
אין תגובות עדיין
פשטידת ירקות יוונית By , 2005-03-29T05:12:22+02:00 פשטידת ירקות יוונית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 125 גר' שעועית ירוקה 4 קישואים בינוניים 125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים 125 גר' גבינת פטה מפוררת 125 גר' גבינת פרמזן מגורדת 2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק 2 כפ... Instructions: חותכים את השעועית והקישואים לקוביות, מבשלים במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ומקצצים דק, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגבינות ואת הביצים ומערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע