פשטידת ירקות יוונית
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» או ארוחה קלה
מרכיבים
125 גר' שעועית ירוקה
4 קישואים בינוניים
125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים
125 גר' גבינת פטה מפוררת
125 גר' גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק
2 כפות שמיר טרי קצוץ דק
1 כף עלי נענע קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים מס' 2 טרופות היטב
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
4 קישואים בינוניים
125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים
125 גר' גבינת פטה מפוררת
125 גר' גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק
2 כפות שמיר טרי קצוץ דק
1 כף עלי נענע קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים מס' 2 טרופות היטב
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
דרך הכנה
חותכים את השעועית והקישואים לקוביות, מבשלים במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ומקצצים דק, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגבינות ואת הביצים ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית פאי/מחבת כבדה עם ידית מתכת משומנת בשמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 35-ל דקות או עד שמלית מזהיבה ויציבה.
מגישים חם או קר.
יוצקים לתבנית פאי/מחבת כבדה עם ידית מתכת משומנת בשמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 35-ל דקות או עד שמלית מזהיבה ויציבה.
מגישים חם או קר.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -