Pesto
תפריט
ב', 19 אוג 2019, 05:45
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סחוג אדום

טעמי הצ'ילי    

מאת: tommf ::: צפיות: 5657   

סחוג אדום
הכנה וקירור
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג פלפלי צ'ילי אדומים טריים
  • 10 שיני שום גדולות
  • 1.5 כפיות כמון
  • 1.5 כפיות פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1.5 כפיות הל טחון
  • 1.5 כפיות גרגרי כוסברה יבשה טחונה
  • 1/2 כפית צפורן טחונה
  • 1/2 כוס שמן זית מובחר
  • צנצנת זכוכית אטומה
דרך הכנה
  1. חותכים לפלפלים את הראש וחותכים ל-4. אני משאיר את הגרעינים.
  2. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים עד לקבלת עיסה גסה.
  3. עם העיסה יבשה מדי ניתן להוסיף שמן זית.
  4. מעבירים הכל לצנצנת זכוכית אטומה.
  5. מכסים הסחוג בשכבת שמן זית בעובי 1 ס"מ. השמן מונע חמצון ושומר על טריות הסחוג.
הערות
במרק, עם קטשופ, עם חומוס ועגבניה, על פרוסת חלה טרייה עם גבינת קוטג'....על מה לא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
כתוב במתכון אם העיסה יבשה להוסיף שמן זית.
במרכיבים יש חצי כוס שמן זית אז הכוונה להוסיף עוד שמן זית?
תודה מראש
סחוג אדום By , 2008-12-06T20:00:34+02:00 סחוג אדום טעמי הצ'ילי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1/2 ק"ג פלפלי צ'ילי אדומים טריים 10 שיני שום גדולות 1.5 כפיות כמון 1.5 כפיות פלפל שחור 1.5 כפיות מלח ... Instructions: חותכים לפלפלים את הראש וחותכים ל-4. אני משאיר את הגרעינים. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים עד לקבלת עיסה גסה. עם העיסה יבשה מדי ניתן ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר