Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 10:49
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קבב ברוקולי (חלבי)

קבבים נימוחים בתוספת טבעות בצל קרמל ובלסמי    

מאת: משפחת מילוא ::: צפיות: 3376   

קבב ברוקולי (חלבי)
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 300 גרם ברוקולי  
  • 50 גרם גבינת מוצרלה
  •  2 ביצים
  • חצי כוס פירורית 
  • 2 בצלים גדולים
  •  מלח פלפל וכמון
  •  4 כפות חומץ בלסמי 
  • 3 כפות סוכר חום
דרך הכנה

לתבשיל:

  1. מבשלים את הברוקולי במים עד שמוכן לאכילה (רך).
  2. מרסקים אותו בעזרת ממעך .
  3. מטגנים בצל אחד לחתיכות קטנות.
  4. מוסיפים את הבצל המטוגן הביצים פרורי המוצרלה הפירורית והתבלינים ומערבבים היטב.
  5. מכניסים לשקית שבקצה שלה חור ויוצרים "נחשים" דמויי קבב.
  6. מטגנים קלות במחבת
  7. משחילים שיפוד לכל יחידה ומניחים על צלחת אישית מספר יחידות.

לרוטב:

  1. מטגנים טבעות בצל ,
  2. לאחר השחמתן מוסיפים סוכר חום מערבבים קלות,
  3. מוסיפים את הבלסמי ומורידים מהאש.
  4. כעת יש ליצוק מעט מהרוטב על הקבב.
הערות
מעדן בלתי נשכח!!
אין תגובות עדיין
קבב ברוקולי (חלבי) By , 2008-11-30T22:24:18+02:00 קבב ברוקולי (חלבי) קבבים נימוחים בתוספת טבעות בצל קרמל ובלסמי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 300 גרם ברוקולי   50 גרם גבינת מוצרלה  2 ביצים חצי כוס פירורית  2 בצלים גדולים  מלח פל... Instructions: לתבשיל: מבשלים את הברוקולי במים עד שמוכן לאכילה (רך). מרסקים אותו בעזרת ממעך . מטגנים בצל אחד לחתיכות קטנות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר