Pesto
תפריט
ש', 02 יול 2022, 07:21
110479 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חריימת סלמון או נסיכת הנילוס

לאוהבי הפיקנטי-חריף    

מאת: tommf ::: צפיות: 5736   

חריימת סלמון או נסיכת הנילוס
5 מנות
בישול
דל כולסטרול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 5-6 חתיכות סלמון עבות וגדולות או נסיכת הנילוס
  • 1 בצל גדול חתוך לרבעים
  • שיני שום קלופות מראש שלם של שום
  • 1 כף פפריקה אדומה רגילה
  • 1 כף (כן כף) שטוחה צ'ילי גרוס
  • 1 כפית שטוחה פלפל לבן
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 1 חב' בינונית רסק עגבניות
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן זית מובחר
דרך הכנה
  1. מרסקים את הבצל והשום במעבד מזון לקבלת עיסה חלקה.
  2. מחממים את השמן במחבת גדול ומוסיפים את עיסת הבצל-שום.
  3. מטגנים עד להזהבה קלה של העיסה.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, המים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב. הרוטב צריך להיות סמיך.
  5. מרתיחים את הרוטב.
  6. מוסיפים את הדגים, מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עם מכסה כ-20 דקות עד שהדגים מוכנים.
הערות
מגישים על מצע קוסקוס או אורז לבן עם הרבה רוטב ועם חלה טרייה.
אין תגובות עדיין
חריימת סלמון או נסיכת הנילוס By , 2008-11-30T19:59:43+02:00 חריימת סלמון או נסיכת הנילוס לאוהבי הפיקנטי-חריף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 5-6 חתיכות סלמון עבות וגדולות או נסיכת הנילוס 1 בצל גדול חתוך לרבעים שיני שום קלופות מראש שלם של שום 1 כף פפריקה אדומה רגילה 1... Instructions: מרסקים את הבצל והשום במעבד מזון לקבלת עיסה חלקה. מחממים את השמן במחבת גדול ומוסיפים את עיסת הבצל-שום. מטגנים עד להזהבה קלה של העיסה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר