Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 04:42
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

הפתעה ורודה

עוגה בתחפושת...    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5514   

הפתעה ורודה
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» או קפה
 
מרכיבים
  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 חבילת ג'לי תות
  • 2 כפות קמח
  • 1 קצפת פרווה או שמנת מתוקה

לציפוי:

  • 100 ג"ר שוקולד מריר
  • 50 ג"ר מרגרינה או חמאה
  • 1 כף רום
דרך הכנה
  1. להפריד את ביצים ולהקציף את החלבונים. אחרי שנהיה קצף תפוח להוסיף את הסוכר והג'לי ולהמשיך להקציף
  2. להוסיף את הקמח והחלמונים ולהקציף לתערובת אחידה ורודה
  3. לאפות 20 ד"ק בערך בחום בינוני
  4. להקציף את הקצפת ולמרוח מלמעלה כשהעוגה התקררה
  5. להמיס את השוקולד +מרגרינה+רום ולמרוח מעל בצורה אחידה

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
המון תודה, ינוסה לשבת הקרובה עבור נכדתי הקטנה
8
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
כן זה רק 2 כפות קמח, משהו בין גדוש למחוק אפשר תופח אבל לא חובה
6
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
את יכולה להשתמש בג'לי עם צבעי מאכל טבעיים (יש כזה דבר,קניתי בסופר אבל אני לא זוכרת של איזו חברה).
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
לא מרנג. זה יוצא ממש כמו מעין טורט ורוד.
3
זהאמור לצאת סוג של מרנג..לא?
1
שלום. תוכלי לפרט קצת על העוגה: מה טעמה, כיצד נראית, מה תפקיד הג'לי?
הפתעה ורודה By , 2008-11-19T20:10:54+02:00 הפתעה ורודה עוגה בתחפושת... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 5 ביצים 5 כפות סוכר 1 חבילת ג'לי תות 2 כפות קמח 1 קצפת פרווה או שמנת מתוקה לציפוי:... Instructions: להפריד את ביצים ולהקציף את החלבונים. אחרי שנהיה קצף תפוח להוסיף את הסוכר והג'לי ולהמשיך להקציף להוסיף את הקמח והחלמונים ולהקציף לתערובת אחידה ורודה לאפות 20...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר