עוגת ביסקוויטים

הכנה וקירור

» עוגות» או קפה
ציון גולשים:
9.3
[4 מדרגים]
מרכיבים
- 1 שמנת מתוקה
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת חמוצה
- 2 כפות סוכר
- 1/2 1 חבילות ביסקוויטים
- שוקולד מריר לקישוט
דרך הכנה
- להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג
- לערבב בנפרד את השמנת החמוצה עם הסוכר וללטף לתוך הקצפת
- לסדר בתבנית סטנדרטית-ביסקווטים ומעל את התערובת ב-3 שכבות
- לגרד מעל שוקולד מריר
- לשמור כמה שעות במקרר לפני ההגשה. הביסקוויטים סופגים נוזלים מהמילוי ומתרככים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- נגיסי עוף ברוטב שום [אבי מ.] - נגיסי עוף בציפוי פריך בטיגון עמוק ורוטב שום
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -