בטטות ביין
תוספת מיוחדת

אפיה

קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 5 בטטות גדולות מקולפות וחתוכות לקוביות
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות או טבעות
- 5 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס יין אדום עדיף מתוק
- 1/3 כוס שמן עדיף זית
- מלח ופלפל שחור לתיבול
דרך הכנה
- בתבנית שמים את הבטטות והבצל
- בכוס מערבבים את שאר המרכיבים, יוצקים על הבטטות ומערבבים לפיזור בצורה אחידה
- אופים כ-3/4 שעה בחום 200-250 מעלות
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -