Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 22:41
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כופתאות תפוחי אדמה

פירה ממולא בבצל ופיטריות    

מאת: של1000 ::: צפיות: 7394   

* תמונה להמחשה: "deramaenrama via Wikimedia Commons
כופתאות תפוחי אדמה
18 מנות
בישול ואפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» תוספות
ציון גולשים: 9.3
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
  •  5 תפו"א דזירה
  •  1 בצל גדול חתוך לטבעות
  •  100 גר' פיטריות חתוכות
  •  2 ביצים
  • פרורי לחם
  •  30 גר' מרגרינה
  •  1/3 כוס שמן זית
  •  1 כפית מלח פילפל טחון
  •  2 כפות קמח תופח
  • תבנית שקעים
דרך הכנה
  1. לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם.
  2. למעוך אותם למצב של פירה ולקרר לטמפ' החדר.
  3. לטגן בשתי כפות שמן את הבצל עד שמזהיב ולהוסיף פיטריות לשתי דקות ולקרר.
  4. להוסיף לפירה: ביצים, שמן, מלח, קמח ופילפל לפי הטעם ולערבב.
  5. לשמן תבנית שקעים עם מרגרינה ולפזר פרורי לחם.
  6. לצפות את השקעים בפירה, למלא בבצל ופיטריות, ולסגור בפירה שוב (עם סכין או מרית).
  7. לפזר פרורי לחם וקצת שמן זית.
  8. לאפות בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ציון 9
זה מעולה!
כופתאות תפוחי אדמה By , 2008-11-01T11:02:11+02:00 כופתאות תפוחי אדמה פירה ממולא בבצל ופיטריות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 18 Tags: none Ingredients: -  5 תפו"א דזירה  1 בצל גדול חתוך לטבעות  100 גר' פיטריות חתוכות  2 ביצים פרורי לחם ... Instructions: לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם. למעוך אותם למצב של פירה ולקרר לטמפ' החדר. לטגן בשתי כפות שמן את הבצל עד שמזהיב ולהוסיף פיטריות לשתי דקות ולקרר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר