Pesto
תפריט
א', 25 אוג 2019, 17:56
110431 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אומלט בת היער

הרבה יותר מחביתה....    

מאת: מתי פרגי ::: צפיות: 4296   

אומלט בת היער
5 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  •  2 עלי סלק
  • 1 בצל יבש
  • 4 ביצים
  • 200 גרם גבינה מלוחה
  • 1/2 כוס קמח מצה או פירורי לחם
  • מומלץ 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
דרך הכנה
  1. לקצוץ דק את הבצל ועלי הסלק
  2.  לחמם היטב מחבת בשמן עמוק
  3. לערבב הייטב את הביצים עם יתר רכיבי המנה ולהוסיף תיבול קל ולפי הטעם של פלפל שחור ומלח.

ליצור קציציות נאות ובריאות בגודלן ולתגנן משני הצדדים כ-2 דקות מכל צד.

להגיש חם ולהתענג...

הערות
מומלץ מאוד לאכול חם בתוספת סלט ירקות וגבינות רכות כולל גביע יוגורט או שמנת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
מעולה
אומלט בת היער By , 2008-10-27T16:14:09+02:00 אומלט בת היער הרבה יותר מחביתה.... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 5 Tags: none Ingredients: -  2 עלי סלק 1 בצל יבש 4 ביצים 200 גרם גבינה מלוחה 1/2 כוס קמח מצה או פירורי לחם מומלץ 100 גרם גבינה צהובה מ... Instructions: לקצוץ דק את הבצל ועלי הסלק  לחמם היטב מחבת בשמן עמוק לערבב הייטב את הביצים עם יתר רכיבי המנה ולהוסיף תיבול קל ולפי הטעם של פלפל שחור ומלח. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר