Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 06:44
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שוק ברווז קונפי עם רוטב פירות יער

   

מאת: meital_m55 ::: צפיות: 4181   

שוק ברווז קונפי עם רוטב פירות יער
10 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
10 יחידות שוקי ברווז מנוקים מגידים
מלח גס ופלפל שחור גרוס
שומן אווז (או שמן קנולה)
5 ענפי רוזמרין
5 ענפי טימין
עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי

לרוטב:
2 כוסות תערובת פירות יער קפואים
1 בקבוק יין אדום
1/2 מקל וניל
1 כוכב אניס
1 כוס מרק צח (ציר)
4 כפות סוכר חום

דרך הכנה

אופן ההכנה:

  1. את שוקי הברווז מתבלים היטב ובנדיבות במלח גס ופלפל שחור גרוס.
  2. מניחים את השוקיים בתבנית משומנת ומכניסים פנימה את שאר המרכיבים.
  3. עוטפים היטב את התבנית בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור לטמפרטורה של 150 מעלות לכשעה וחצי, כשמוכן להוציא את שאריות השומן, ולשמור לחימום המנה בפעם הבאה.

להכנת הרוטב:

  1. שמים בסיר את היין , הסוכר, פירות היער, הוניל והאניס ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך .
  2. מוסיפים את הציר ומצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד.

 

הערות
המתכון באדיבות ביסטרו בר אדלה- אזור התעשייה רמת ישי

אדלה: האזור המסחרי, רמת ישי. 04-9535358
שעות פעילות: א-ה, 9:00 – 24:00
ו , 8:30 – אחרון הלקוחות
ש, 11:00 – 24:00
ארוחות בוקר: א-ה, 9:00 – 13:00 שבת, 11:00 – 13:00
ארוחות עסקיות: א-ה 12:00 – 17:00

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
שוק ברווז קונפי עם רוטב פירות יער By , 2008-10-20T10:52:54+02:00 שוק ברווז קונפי עם רוטב פירות יער Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 10 יחידות שוקי ברווז מנוקים מגידים מלח גס ופלפל שחור גרוס שומן אווז (או שמן קנולה) 5 ענפי רוזמרין 5 ענפי טימין עלי דפנה 10 גרגירי פלפל אנגלי ... Instructions: אופן ההכנה: את שוקי הברווז מתבלים היטב ובנדיבות במלח גס ופלפל שחור גרוס. מניחים את השוקיים בתבנית משומנת ומכניסים פנימה את שאר המרכיבים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר