עוגת שוקולד קלה ומהירה
עוגת שוקולד קלה מאוד להכנה ומאוד טעימה
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[5 מדרגים]
מרכיבים
מומלץ בתבנית עגולה 26
- 5 ביצים
- 1 כוס שוקולית
- 1 כוס קמח
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 אבקת אפייה
לציפוי:
2 חב' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
קוקוס
דרך הכנה
- לשים בקערה את כל המרכיבים ולערבב במיקסר.
- לאפות בתנור שחומם מראש ב 175-180 מעלות.
- כשהעוגה מוכנה להרטיב אותה עם 3/4 כוס נס קפה (כוס מים חמים + כפית שטוחה נס קפה)
ציפוי
להמיס בסיר את השוקולד והשמנת עד לקבלת קרם חלק.
לקרר מעט ולצפות את העוגה בנדיבות בשוקולד ומעל לפזר קוקוס.
הערות
מומלץ להרטיב את העוגה מלמעלה לחכות 5 דקות ואז להפוך ולהרטיב מהצד השני
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
6
4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פשטידת תרד וגבינת קוטג [אבי מ.] - פשטידה קלת הכנה
- ירקות אנטי פסטי [אבי מ.] - מתכון של השף ויקטור כהן עבור ובאדיבות "דורות - מוצרי שום ותיבול".
- פאי תפוחים ופרורים [אבי מ.] -
- עוגת טריקולד [ניקי ב] -
- סלט חצילים ועגבניות איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שייש [אבי מ.] - עוגה בחושה פופולרית בטעם וניל ושוקולד.
- כרוכית במילוי תמרים או פרג [אבי מ.] - כרוכיות בצק פריך במלית תמרים או פרג