Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:07
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פירות יבשים ממולאים על מצע כרישה ובצל ברוטב מתוק

מתכון כיפי לחג סוכות    

מאת: רותם10 ::: צפיות: 2794   

פירות יבשים ממולאים על מצע כרישה ובצל ברוטב מתוק
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • פירות יבשים: שזיפים ללא חרצנים ומשמש יבש
  • כרבע קילו תערובת בשר טחון: בקר מעורב עם הודו או אחד מהם המוכן כמו להכנת קציצות
  • כרישה ובצל
  • 3-4  כפות רוטב סויה
  • 3-4 כפות סילאן או דבש
  • כף סוכר חום
  • שום לפי הטעם
  • מקל קינמון או מעט קנמון לפי הטעם
  • כרבע עד חצי כוס יין מהול באותה כמות מים
  • שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. בסיר שטוח מטגנים ומאדים את הכרישה והבצל עד לריכוך.
  2. חורצים חריץ בפירות היבשים וממלאים בתערובת הבשר הטחון
  3. מוסיפים את הפירות היבשים לסיר ומכסים מעט בכרישה ובבצל הרכים.
  4. מוסיפים את כל יתר חומרי הרוטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מוכן והרוטב מצטמצם.
  5. מתקבל תבשיל חום וריחני ביותר.
  6. ניתן להוסיף או לגרוע מכמות התבלינים לפי הטעם.
  7. חג שמח ובתיאבון.
אין תגובות עדיין
פירות יבשים ממולאים על מצע כרישה ובצל ברוטב מתוק By , 2008-10-11T19:57:34+02:00 פירות יבשים ממולאים על מצע כרישה ובצל ברוטב מתוק מתכון כיפי לחג סוכות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - פירות יבשים: שזיפים ללא חרצנים ומשמש יבש כרבע קילו תערובת בשר טחון: בקר מעורב עם הודו או אחד מהם המוכן כמו להכנת קציצות כרישה ובצל 3-4  ... Instructions: בסיר שטוח מטגנים ומאדים את הכרישה והבצל עד לריכוך. חורצים חריץ בפירות היבשים וממלאים בתערובת הבשר הטחון מוסיפים את הפירות היבשים לסיר ומכסים מעט בכרישה ובבצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר