Pesto
תפריט
ד', 20 מרץ 2019, 03:53
110419 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

שקשוקה עם חצילים

   

מאת: vered777 ::: צפיות: 6566   

שקשוקה עם חצילים
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 עגבניות תמר חתוכות לרבעים.
  • 8-10 שיני שום חתוך לעיגולים קטנים.
  • כף גדושה רסק עגבניות.
  • שמן לטיגון.
  • חציל מטוגן חתוך לקוביות קטנות (לא לטגן יותר מדי שיהיה בהיר).
  • 4-6ביצים.
  • כף פפריקה מתוקה.
  • כפית גדושה פפריקה חריפה.
  • קצת כמון.
דרך הכנה
  1. מטגנים את השום (שהשמן יכסה את השום) כמה שניות שלא ישרף.
  2. מוסיפים כף גדושה רסק עגבניות (כדי לשפוך קצת מים רותחים על הרסק לערבב עם מזלג, כמו שעושים פירה, ועם המים לשפוך לסיר).
  3. מטגנים 7-8 דק' ולערבב.
  4. מוסיפים את העגבניות ומערבבים עו 10 -15 דק'.
  5. מוסיפים את הפפריקות ומיד קצת מים רותחים, שהפפריקה לא תישרף ומערבבים.
  6. להוסיף את הכמון.
  7. אחרי 10- 15 דק' מוסיפים את החציל המטוגן ומערבבים. מבשלים עוד רבע שעה. ומערבבים.
  8. מוסיפים את הביצים מבשלים 10 דק'.
  9. להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם. בתאבון
הערות
מי שאוהב חריף מאוד אפשר להוסיף פלפל חריף ירוק לטגן עם השום.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
הכנתי את השקשוקה ביום חמישי 6.5 , יצא טעים מאוד קצר מחמאות רבות , ישר כוח תודה רבה .
שקשוקה עם חצילים By , 2008-10-07T08:36:07+02:00 שקשוקה עם חצילים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 6 עגבניות תמר חתוכות לרבעים. 8-10 שיני שום חתוך לעיגולים קטנים. כף גדושה רסק עגבניות. שמן לטיגון. חציל מטוגן חתוך לקוביות קטנו... Instructions: מטגנים את השום (שהשמן יכסה את השום) כמה שניות שלא ישרף. מוסיפים כף גדושה רסק עגבניות (כדי לשפוך קצת מים רותחים על הרסק לערבב עם מזלג, כמו שעושים פירה, ועם המים לשפוך לסיר)...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר