עוגת גלידה וביסקויטים
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 2 שמנת מתוקה
- 3 שקולד לבן
- חבילה וחצי ביסקויט לוטוס הארוכים
- שוקולד חלב מגורד לקישוט ביסקויט לוטוס זה ביסקויט בטעם קרמל מוכרים רק בסופרים טעים בטירוף
דרך הכנה
- להביא השמנת לסף רתיחה ולהוסיף לשוקולד הלבן ולערבב עד שקרם אחיד
- לצנן וכ שקר לכסות ולהכניס למקפיא לשלוש עד ארבע שעות
- להוציא ולהקציף במיקסר לקרם
- לטבול הביסקויטים בחלב ולרפד התבנית בצדדים ובתחתית להוסיף הקרם שהיקצפנו
- להכניס למקפיא לשעה
- להוציא ולפזר השוקולד המגורר ובחזרה לכסות בנייר כסף ולמקפיא לשלוש שעות
- ליפני האכילה לצנן מחוץ למקרר עשר דקות ולפרוס לפרוסות
- טעים בטירוף כמו גלידה, לכן קראתי לה עוגת גלידה.
הערות
בתבנית אלומיניום ארוכה לסדר הביסקויטם ומלמעלה הקרם..
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד