עוגת גלידה וביסקויטים
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 2 שמנת מתוקה
- 3 שקולד לבן
- חבילה וחצי ביסקויט לוטוס הארוכים
- שוקולד חלב מגורד לקישוט ביסקויט לוטוס זה ביסקויט בטעם קרמל מוכרים רק בסופרים טעים בטירוף
דרך הכנה
- להביא השמנת לסף רתיחה ולהוסיף לשוקולד הלבן ולערבב עד שקרם אחיד
- לצנן וכ שקר לכסות ולהכניס למקפיא לשלוש עד ארבע שעות
- להוציא ולהקציף במיקסר לקרם
- לטבול הביסקויטים בחלב ולרפד התבנית בצדדים ובתחתית להוסיף הקרם שהיקצפנו
- להכניס למקפיא לשעה
- להוציא ולפזר השוקולד המגורר ובחזרה לכסות בנייר כסף ולמקפיא לשלוש שעות
- ליפני האכילה לצנן מחוץ למקרר עשר דקות ולפרוס לפרוסות
- טעים בטירוף כמו גלידה, לכן קראתי לה עוגת גלידה.
הערות
בתבנית אלומיניום ארוכה לסדר הביסקויטם ומלמעלה הקרם..
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- איטריות ביצים ברוטב אסיאתי [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד טובה [אבי מ.] - עוגת שוקולד מצוינת לכל מטרה
- קובה תפוחי אדמה [אורן בר] - קובה פוטטה
- לחם סודה אירי [אבי מ.] -
- כדורי הבשר של איקאה [ראובן מ.] - המאכל שגורם לאנשים לקפוץ לשם רק בשבילו
- צמת שמרים [אבי מ.] -
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -