Pesto
תפריט
ד', 16 אוק 2019, 06:34
110434 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סביצ'ה בס עם מנגו וצ'ילי

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 2816   

סביצ'ה בס עם מנגו וצ'ילי
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 300 גרם פילה בס נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
  • 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות של 1 ס"מ (טרי או מקופסת שימורים)
  • 4 כפות מיץ לימון או ליים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 קוביות צ'ילי דורות
  • 1/2 בצל סגול קלוף, חתוך לקוביות
  • 2 קוביות כוסברה דורות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. מערבבים בקערה את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.
  2. מניחים במקרר ל-10 דקות, כדי שהטעמים ישתלבו
  3. מגישים בכוסות מרטיני.
אין תגובות עדיין
סביצ'ה בס עם מנגו וצ'ילי By , 2008-09-08T12:33:11+03:00 סביצ'ה בס עם מנגו וצ'ילי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 300 גרם פילה בס נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות של 1 ס"מ (טרי או מקופסת שימורים) 4 כפות מיץ לימון או ליים 2 כפות... Instructions: מערבבים בקערה את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל. מניחים במקרר ל-10 דקות, כדי שהטעמים ישתלבו מגישים בכוסות מרטיני. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר